Juhlat ja pitopalvelu


JUHLAT

Merikievarin tunnelmallisessa maalaisympäristössä järjestyvät ikimuistoiset juhlat, muutaman kymmenen hengen juhlista aina suuriin, noin muutaman sadan hengen, juhliin. Oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, ristiäiset tai vaikkapa sukukokous, onnistuu juhlasi Merikievarissa.

Tunnelmallinen tanssivinttimme muuttuu hetkessä avaraksi ja viihtyisäksi juhlasaliksi. Valoisa tilausravintolamme taas sopii erinomaisesti pienempiin juhliin. Kesäkaudella tilamme taipuvat aina 10 henkilön juhlista 120 henkilön juhliksi ja talvikaudelle juhlat onnistuvat jopa 400 henkilölle.

Räätälöimme toiveidesi ja budjettisi mukaan ruokalalistat ja autamme tarvittaessa oheisohjelman järjestämisessä. Alueemme monipuoliset majoitusmahdollisuudet ja suuret parkkipaikat mahdollistavat rennot juhlat ilman kiireen tuntua.

Alueemme on lapsiystävällinen ja siellä onnistuvat erilaiset aktiviteetit, esimerkiksi hevosajelut!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Sinun juhlasi elämäsi tärkeimpiin hetkiin!

PITOPALVELU

Merikievarissa valmistetut suussa sulavat itse tehdyt ruuat voi noutaa erilaisiin tilaisuuksiin. Vaihtoehtoina ovat monipuolisesti laatikkoruokia, kuten kiusauksia, sekä salaatteja. Tarjoilut ovat räätälöitävissä juuri Sinun makusi mukaan.

Älä epäröi ottaa yhteyttä pienemmissäkään tarpeissa.