Huoneet

Merikievarista löytyy eritasoisia idyllisiä huoneita. Osassa huoneista on omat wc:t ja suihkut, osassa ne sijaitsevat käytävällä yhteiskäytössä. Huone hintamme sisältävät liinavaatteet, pyyheliinat sekä maittavan aamiaisen.

Mikäli majoittujia on vähemmän kuin kuusi henkilöä, tarjoillaan aamiainen aamupalahuoneen jääkaappiin. Mikäli majoittujia on enemmän kuin kuusi henkilöä, tarjoillaan buffet-aamiainen kahviossa.

PÄÄRAKENNUS

Päärakennuksessa sijaitsevista huoneista 1-5 (H1-H5) huoneissa on parisängyt ja 6-8 (H6-H8) huoneissa kaksi erillistä sänkyä. Päärakennuksesta löytyy myös yksi perhehuone (H9), jossa on parisänky sekä kaksi erillistä sänkyä sekä yksi saunallinen huone (H10), jossa on parisänky sekä vuodesohva. Kaikista päärakennuksen huoneista löytyy omat wc:t ja suihkut sekä televisiot. Huoneet ovat lemmikkivapaita.

Päärakennuksen huoneiden hinnat:

  • Parisängylliset huoneet (H1-H5) 100 € / vrk
  • Erilliset sängyt (H6-H8) 70€ /1hlö / vrk ja 100€ / 2hlöä / vrk
  • Perhehuone (H9) 100€ / vrk. Lisähenkilöt 45 € / vrk.
  • Saunallinen huone (H10) 120 € / vrk. Lisähenkilöt 45 € / vrk

Huom! H4 ja H5 ovat tällä hetkellä remontissa!

H10

H10

H10

VÄENTUPA

Väentupa sijaitsee samassa rakennuksessa kuin tanssivintti. Väentuvassa on kuusi huonetta. Väentuvassa on yhteiskäytössä olohuone sekä keittiö, josta löytyy mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja ruokapöytä. Wc ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä ja sijaitsevat käytävällä. Huoneet ovat lemmikkivapaita.

Väentuvan huoneet ja hinnat:

  • VT1: 120 cm vuode. 50€ / vrk
  • VT2 ja VT3: kaksi erillistä sänkyä. 1hlö 50€/vrk ja 2hlöä 70€/vrk
  • VT4: ryhmähuone (max. 5 hlöä). 1hlö 50€/vrk ja 2hlöä 70€/vrk. Lisähenkilöt 30 € / hlö
  • VT5: parisänky ja yksi erillinen sänky. 70€ / vrk. Lisähenkilöt 30 € / hlö
  • VT6: parisänky. 70€ / vrk.

PEHTOORI

Pehtoori on ihastuttava, erillinen rakennus Merikievarin alueella. Huoneista löytyy vain sängyt. Pehtoorin alakerrassa sijaitsee kuusi kahden hengen huonetta (P1-P6), joissa on erilliset vuoteet. Alakerrassa on lisäksi yksi viiden hengen huone (P7), jossa on parisänky, kerrossänky sekä levitettävä vuodesohva. Alakerrassa on myös yksi kahden hengen huone (P8), jossa on parivuode, sauna sekä suihku.

Pehtoorin alakerrassa on kaksi wc / suihkutilaa.

Pehtoorin yläkerrassa sijaitsee kolme huonetta, jotka ovat kaikki kahden hengen huoneita. Kahdessa huoneessa on erilliset vuoteet (P9 & P10) ja yhdessä (P11) on parivuode.

Pehtoorin yläkerrassa on oleskelutila, josta löytyy mikro, jääkaappi sekä kahvinkeitin. Yläkerrassa on myös wc /suihku tila.

Pehtoorin huoneiden hinnat:

  • 1 hlö 50€/vrk ja 2hlöä 70€/vrk. Lisähenkilöt 30€/vrk.